Wat doet Ria zoal?

Ria van kleef is een freelance fashion designer, stylist en productontwikkelaar. Ze werkt al meer dan 30 jaar als zelfstandig ontwerpster, stylist en productontwikkelaar in mode en interieur, geeft workshops op scholen en ontwerpt kleding en interieuraccessoires voor bedrijven die dit onder hun huismerk op de markt brengen.

Heb je ideeën of wensen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ria is directeur en eigenaar van Miysu. Miysu is hét fashionlabel met een sterke focus op stijl, duurzaamheid en respect voor mens en natuur. Ria van Kleef, de drijvende kracht achter Miysu. Haar passie voor mode begon als een creatieve uitlaatklep en groeide uit tot een diepe overtuiging dat mode beter kan en moet. De collectie is ontworpen met oog voor duurzaamheid en met respect voor de natuur. We maken gebruik van ethische productiemethoden en materialen die onze planeet koesteren. Ria heeft de missie om de mode-industrie te veranderen, met respect voor de planeet en iedereen die erbij betrokken is.
Bij Miysu zijn we trots op ons vakmanschap. Veel van onze kledingstukken worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier. Zeefdrukken en borduursels geven ze een unieke uitstraling. We experimenteren met speciale technieken en duurzame materialen, waarbij we vaak samenwerken met ambachtslieden uit India.

Miysu is niet zomaar een fashionlabel; het is een bewuste keuze voor stijl en duurzaamheid. Het is mode met een statement, mode die de wereld een beetje beter maakt. Ontdek onze collectie en sluit u aan bij onze missie voor een duurzamere en stijlvolle toekomst. Samen kunnen we het verschil maken.

In 2016 heeft Ria zich verder ontwikkeld als DTP-er: Photoshop, Illustrator en InDesign. In 2018 heeft zij de vakopleiding fotografie voltooid.

www.knitfactory.nl

Sterk en stoer. Zo kun je de interieuraccessoires van Knit Factory het beste omschrijven. De collectie heeft een grove uitstraling, zelfs een vintage look. We gebruiken alleen natuurlijke, kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Die vinden we vooral in Zuid-Europa.
Alles is er in de basiskleuren steengrijs, mosgroen, ivoorwit, jeansblauw en antraciet. Details als grote knopen, leren riempjes, siersteken en houtje-touwtjes maken de accessoires helemaal af. Wat Knit Factory zonder meer uniek maakt, is de combinatie van breiwerk met stof.
Allemaal ontworpen én geproduceerd in Nederland!